Joies úniques i peces exclusives al Showroom Majoral

La sala d’exposicions de Margarida Aldabó Joies acollirà, una vegada més, una mostra exclusiva de joies. Es tracta del Showroom Majoral, una de les firmes de referència dins la joieria internacional, que per primera vegada porta a Lleida peces úniques i dues de les seves últimes col·leccions: Aigua i Party.

El Showroom Majoral es podrà visitar de forma gratuïta, i oberta a tothom,  del 13 de novembre al 10 de desembre en horari comercial a les instal·lacions de la joieria, al carrer Cavallers número 2 de Lleida. 

A conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de preservar al màxim les mesures sanitàries, caldrà reservar cita prèvia per correu electrònic (margaaldabo@telefonica.net) o bé per WhatsApp (616 316 515).

L’univers Majoral es forja a Formentera amb una barreja d’una història personal, de la cultura mediterrània, de la creativitat i de l’avantguarda. 

Col·lecció Aigua 

Neix a partir d’un paisatge submarí. Són les petites dunes blanques i daurades que crea l’arena a tocar de la platja, amb els reflexes del sol que llueixen en forma de diamants. Un disseny elegant amb textures suaus i seductores, que ens evoca els lluminosos fons mediterranis.

Col·lecció Party

Quan la vida és passarel·la i els lluentons metàl·lics brillen sota flaixos i llums, deixa’t endur per la fantasia i l’alegria de la festa.

Les brillantors fan ballar bombolles daurades dins les copes, el confeti sura dins el cava. Cintes i guspires damunt el teu cos, que et porten nits d’or i matinades platejades. La col·lecció Party de Majoral et farà sentir radiant. It’s Party time!

Aquestes dues col·leccions d’autor són úniques i de la mà de Margarida Aldabó es podran gaudir durant uns dies a la ciutat de Lleida.

Us animem a visitar-les!

Tornar

Comparteix